Over ons

Al meer dan 60 jaar is Van den Hurk Optiek een begrip in Leiden. Sinds 2014 waait er met eigenaar Stefan een frisse wind door de winkel. Naast de benodigde papiertjes (studie Optiek en Contactlensspecialist) beschikt Stefan ook over waardevolle ervaring in de optiekbranche. Naast vakkennis wordt er door alle medewerkers van Van den Hurk Optiek veel tijd en aandacht gestoken in de persoonlijke wensen van de klant. In een gezellige, huiselijke sfeer adviseren wij u graag over de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen. 

Onze collectie brilmonturen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, hippe merken en uiteraard up to date gehouden met de laatste trends. Naast de populaire, bekende brillenmerken, vindt u bij Van den Hurk Optiek in Leiden ook exclusieve en eigentijdse merken. Sportief, strak, tijdloos of klassiek, wij hebben voor elke wens een passende bril!

Brillenglazen

Bij Van den Hurk Optiek in Leiden worden uw brillenglazen zelf op maat geslepen. Hierdoor krijgt u de garantie dat uw brillenglazen met de grootste aandacht en precisie worden gemonteerd. Dit geeft het mooiste en beste kijkresultaat.

Contactlenzen

Ook voor contactlenzen kunt u terecht bij Van den Hurk Optiek in Leiden. Door gebruik te maken van moderne apparatuur en een goede connectie met de (oog)artsen in de omgeving biedt Van den Hurk Optiek optimale oogzorg in Leiden. Heeft u oogproblemen of wilt u uw ogen laten controleren? Wij controleren uw ogen zorgvuldig en verwijzen u zo nodig door!

Korting voor studenten

Leiden is één van dé studentensteden van Nederland. Van den Hurk Optiek vindt scholing en ontwikkeling belangrijk en daarom kunt jij als student extra profiteren bij aanschaf van een nieuwe bril. Lees meer over de studentenkorting in dit artikel.

Kom langs!

Stelt u een mooi montuur en een huiselijke sfeer zeer op prijs? Ervaar zelf de laagdrempeligheid van onze winkel en wij ontvangen u graag. Wilt u volledig op de hoogte blijven van de laatste acties, de nieuwste collectie en overige ontwikkelingen? Word dan fan van onze Facebookpagina.

Naar de winkel

Top